14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomanii de la Sahtior Donetk sint lideri

Romanii de la Sahtior Donetk sint lideri

Sahtior Donetk, lidera campionatului Ucrainei, a debutat cu o victorie in retur, impunindu-se pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Metalurg Donetk. Golurile au fost marcate de Brandao (’56-penalti) si de Lewandowski (’59).

In aceasta partida, romanii Flavius Stoican si Razvan Rat au fost titulari, jucind pe toata durata intilnirii, in timp ce Ciprian Marica a intrat pe teren in minutul 65, in locul lui Brandao, debutind astfel in campionatul Ucrainei. Cel de-al patrulea roman al formatiei Sahtior Donetk, Daniel Florea, nu a jucat, fiind accidentat.

In urma acestui succes, Sahtior s-a distantat la cinci puncte de ocupanta locului secund, Dinamo Kiev, echipa romanilor Florin Cernat si Tiberiu Ghioane, care a terminat la egalitate pe teren propriu, 0-0, in compania formatiei Tavria Simferopol.

Alte rezultate: Metalurg Zaporojie – Dnepr Dnepropetrovsk 0-0, Mariupol – Vorskla Poltava 1-0, Borisfen Borispol – Krivbas Kirvoi Rog 2-1, Karpati Lvov – Arsenal Kiev 0-0, Zirka Kirovohrad – Cernomoret Odesa 1-1

Clasament: 1. Sahtior – 42 de puncte, 2. Dinamo Kiev – 37, 3. Dnepr – 31, 4. Metalurg Donetk – 26.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS