22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMitea a inscris pentru „lancieri“

Mitea a inscris pentru „lancieri“

Fostul mijlocas al echipei Dinamo Bucuresti, Nicolae Mitea, pare sa se fi adaptat foarte bine la noua sa echipa, Ajax Amsterdam. Duminica, in etapa a 25-a a campionatului olandez, Mitea si-a trecut numele pe lista marcatorilor, inscriind primul gol al „lancierilor“, care au invins, cu 4-2, pe teren propriu, formatia Roda JC Kerkrade. Mitea a deschis scorul in minutul 26, celelalte goluri ale formatiei din Amsterdam fiind marcate de Anastasiou (’37, ’45) si Pienaar (’81).

La Ajax a evoluat si portarul Bogdan Lobont, revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon o perioada lunga de timp.

Alte rezultate inregistrate in etapa a 25-a a campionatului olandez: PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam 0-1, FC Twente – NEC Nijmegen 2-5, SC Heerenveen – FC Volendam 2-1, RBC Roosendaal – FC Groningen 1-0, NAC Breda – FC Zwolle 3-1, AZ’67 Alkmaar – FC Utrecht 1-2, RKC Waalwijk – Willem II Tilburg 1-1, Vitesse Arnhem – ADO Haga 1-0.

In clasament, lidera este Ajax Amsterdam, cu 61 de puncte, fiind urmata, in ordine, de PSV Eindhoven, cu 52 de puncte, si de Feyenoord Rotterdam, cu 46 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS