12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan a lovit din nou

Moldovan a lovit din nou

Internationalul roman a marcat, simbata, al 13-lea gol, in cele 11 partide jucate de la revenirea la FC Nantes

Viorel Moldovan continua sa faca furori in „Hexagon“. Forma buna prin care trece atacatul roman de cind a revenit in campionatul Frantei s-a concretizat si simbata, cind Moldovan a punctat din nou. Dupa dubla din runda trecuta, cu care a contribuit la victoria lui Nantes la Rennes, scor 3-0, internationalul roman si-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, in etapa a 28-a din Premiere Division .

Din pacate pentru el si echipa sa, FC Nantes nu a obtinut decit o remiza, pe teren propriu, 2-2, in fata celor de la FC Metz. Moldovan a fost cel care a deschis scorul, in minutul 14, cel de-al doilea gol al formatiei sale fiind inscris de Armand, in minutul 39, dar oaspetii au revenit dupa pauza, prin Mehdi Meniri ’50 si Toifilou Maoulida ’73.

Internationalul roman, care a fost schimbat in minutul 89 cu Olivier Quint, se afla la cel de-al 13-lea gol de la inceputul anului, al optulea in campionat, in 11 partide in care a imbracat tricoul „canarilor“. Celalalt jucator roman de la Nantes, Claudiu Keseru, nu a fost folosit.

Bölöni a fost din nou invins

Formatia pregatita de Ladislau Bölöni a pierdut din nou, de data aceasta in deplasare. Rennes a fost invinsa simbata, de Nice, cu scorul de 3-1. Pentru gazde au inscris Meslin ’43, Laslandes ’50 si Everson ’90, in timp ce pentru echipa tehnicianului roman a punctat Piquionne, in minutul 54.

Ceilalti doi romani care evolueaza in campionatul Frantei nu au intrat in vederile antrenorilor lor. Ex-bancarul Sergiu Radu nu a evoluat in partida pe care echipa sa, Le Mans, a pierdut-o, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata lui Paris Saint Germain. Unicul gol al partidei a fost inscris de Ljuboja, in minutul 67.

Lille, fara fostul jucator al Stelei, Marius Baciu, pe teren, a invins, in deplasare, cu scorul de 3-0, pe Ajaccio, toate cele trei goluri ale oaspetilor fiind inscrise de Chalme, in minutele 45, 62 si 68.

Alte rezultate: Guingamp – Montpellier 4-3 (Leroy ’45, ’59, ’77, Tchomogo ’56 / Moullec ’32, Bamogo ’44 – penalti, Lafourcade ’86), RC Lens – Bastia 0-0, Sochaux – Olympique Lyon 1-2 (Santos ’28 / Elber ‘3, Edmilson ’65).

In clasamentul din Premiere Division conduce AS Monaco, cu 58 puncte (un meci mai putin), urmata de Lyon, 57 de puncte, si PSG, cu 54 de puncte. FC Nantes ocupa pozitia a sasea, cu 43 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS