10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalata a pierdut la Sebatspor

Galata a pierdut la Sebatspor

Galatasaray continua seria rezultatelor slabe in campionat, echipa pregatita inca de Fatih Terim fiind invinsa simbata, in deplasare, cu scorul de 2-1, de Akcaabat Sebatspor, echipa aflata in subsolul clasamentului, intr-o partida din cadrul etapei a 25-a a campionatului Turciei.

„Cim Bom“, formatie la care Ovidiu Petre a jucat pe toata durata meciului, in timp ce coechipierul sau, Florin Bratu, a evoluat pina in minutul 70, cind a fost schimbat cu Cihan Haspolatli, a fost cea care a deschis scorul, prin Hakan Sukur, in minutul 14.

In partea secunda insa, gazdele au revenit, egalind prin Mehmet Yilmaz ’62, si reusind apoi golul victoriei in minutele de prelungiri, autor Erman Ozgur.

„Petre, cea mai mare greseala a lui Terim“

Dupa aceasta infringere, presa turca i-a desfiintat pe jucatorii Galatei, despre care s-a scris ca nu mai au nici putere si nici ambitie sa joace. Site-ul ajansspor.com noteaza ca mijlocasul Ovidiu Petre este una dintre cele mai mari greseli facute de antrenorul Fatih Terim in ceea ce priveste transferurile.

„Petre este una dintre cele mai mari greseli ale lui Terim. Cine l-a determinat pe Fatih Terim sa il aduca pe Petre la Galatasaray se va trezi luat de guler de iubitorii acestei echipe. Acest lucru se va intimpla deoarece persoana respectiva a infrumusetat imaginea lui Petre, spunind ca este «noul Hagi»“, scrie ajansspor.com.

Fenerbahce si-a facut norma

Noul lider al campionatului, Fenerbahce, si-a facut norma si a invins simbata, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 pe Konyaspor. Golurile echipei din Istanbul au fost marcate de Nobre ’20, ’77, Van Hooijdonk ’40, ’54 si Umit Ozat ’66, in timp ce pentru Konyaspor au inscris Luciano ’68 (autogol) si Cenk ’71, din penalti. Fener s-a distantat momentan la sase puncte de Besiktas, insa echipa lui Lucescu urma sa intilneasca aseara, pe teren propriu, pe Elazigspor.

Alte rezultate: Ankaragucu – Trabzonspor 1-2, Denizlispor – Istanbulspor 2-0, Bursaspor – Malatyaspor 3-2. La Bursaspor, fundasul Iulian Miu a evoluat pe toata durata meciului, in timp ce portarul Bogdan Vintila si mijlocasul Cornel Frasineanu nu au fost folositi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS