14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Racanel a marcat

Doar Racanel a marcat

In campionatul Italiei, in etapa a 32-a din Serie B, Vali Nastase a fost eliminat de pe teren in minutul 90 al meciului pe care formatia sa, Palermo, l-a pierdut, in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata Fiorentinei. Nastase intrase pe teren in minutul 48, in locul lui Conteh.

In Spania, fostul atacant al Universitatii, Gheorghe Craioveanu, a evoluat pe toata durata partidei pe care Getafe a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata echipei Recreativo Huelva, in etapa a 28-a-a din Segunda Division.

In campionatul Belgiei, Liviu Ciobotariu a evoluat pe tot parcursul meciului dintre formatiile Anvers si Mons, scor 0-0, din etapa a 23-a, fiind sanctionat cu un cartonas galben, in minutul 55.

Un alt roman, Marius Mitu, a fost titular in meciul pe care echipa sa, Lierse, l-a cistigat in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata lui La Louviere.

Singura reusita a unui fotbalist roman vine din liga secunda germana, acolo unde Catalin Racanel a marcat un nou gol pentru formatia sa, Eintracht Trier, care s-a impus cu scorul de 4-0 in fata echipei Jahn Regensburg. Racanel, care a jucat tot meciul, a marcat in minutul 70.

La Energie Cottbus, Laurentiu Reghecampf a fost titular, fiind inlocuit in minutul 90 de Hujdurovici, in meciul pe care formatia sa l-a terminat la egalitate, scor 0-0, in deplasare, in compania celor de la Ahlen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS