17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am avut multa nesansa cu Otelul!“

„Am avut multa nesansa cu Otelul!“

– Universitatea a debutat in retur cu un semiesec, dar tu ai redebutat la Craiova cu o evolutie buna. Cum a fost meciul?

– Ce sa zic dupa 1-1 acasa? Pacat ca n-am inscris un gol mai mult decit Otelul, ca atunci totul s-ar fi terminat cu bine. Am avut simbata multa nesansa.

– Mai ales la finalizare…

– Sa zicem. Echipa a crescut in joc, am creat si am avut multe ocazii, dar n-am putut, din pacate, sa marcam decit un gol. S-a ratat mult. Probabil ca vor veni si meciuri in care din doua ocazii vom da doua goluri!

– Am primit si un gol stupid!

– Da. Otelul a avut, cum sa spun, o jumatate de ocazie si a dat gol! Jucatorul Otelului (Toma – n.r.) a tras un sut spre poarta, mingea a revenit la el, apoi a deviat la un coechipier liber (Negru – n.r.) si acesta a marcat, egalind situatia pe tabela de marcaj, la un minut dupa ce noi am deschis scorul. Noroc, ce mai! Fundasul nostru – care a respins initial sutul jucatorului Otelului (Toma) – ar fi putut sa trimita balonul in alta parte, dar asa-i cind ai ghinion. N-a sarit mingea in alta parte, ci direct la jucatorul Otelului! Si in afara de aceasta, repet, jumatate de ocazie, alta ocazie importanta nu au mai avut.

– De ce ai fost schimbat?

– Am citit astazi ca Napoli ar fi gresit ca m-a schimbat… Ce s-a intimplat? In prima repriza am avut un contact cu un adversar, adica am vrut sa degajez o minge si am dat in calciiul adversarului. Mi s-a umflat piciorul si am resimtit unele dureri. Concret, nu prea mai puteam, la un moment dat, sa fac fata. Antrenorul Napoli m-a intrebat daca ma doare si daca ma simt putin obosit. I-am confirmat ca asa este si de aceea m-a schimbat. Si Alin Vigariu a avut o problema de sanatate, de aceea probabil a fost inlocuit si el.

– Avem acum doua deplasari, la Bacau si Bistrita. Sint dificile?

– Vorbind despre meciul urmator, cel de la Bacau, eu cred ca daca vom evolua asa cum am facut-o simbata cu Otelul – cind am avut multe oportunitati – probabil ca vom si marca. Speranta mea din aceste doua deplasari? Sa obtinem cel putin patru puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS