22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca nu joci la Universitatea, nu esti fotbalist!“

„Daca nu joci la Universitatea, nu esti fotbalist!“

Ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul clubului, Universitatea si-a prezentat oficial achizitiile din aceasta vacanta. Alaturi de presedintele Pavel Badea si de antrenorul italian Nicolo Napoli au luat parte cei sase jucatori noi, care din acest retur vor evolua in tricourile alb-albastre: portarul Mihai Tataru, fundasi Marius Iordache, Stelian Buglea, Mugur Bolohan si atacantii Cristi Ungureanu si Predrag Rangelovic. Dupa ce fiecare a raspuns intrebarilor puse de ziaristi, au pozat apoi cu tricourile pe care le vor purta in acest retur.

In general, comentariile au fost optimiste. Sosit de la Dinamo, Mugur Bolohan a considerat ca nu este un pas inapoi sosirea la Craiova: „La Dinamo am jucat la echipa a doua, fiind in conflict cu conducerea. Oricum, mi-a spus cineva ca, daca nu joci la Universitatea, nu esti fotbalist!“. Vedeta acestei campanii de iarna a Universitatii, sirbul Rangelovic, caruia nu i-a sosit deocamdata „cartea verde“, avind sanse mici sa debuteze cu Otelul, a spus: „Am avut doua oferte din Rusia si Romania. Am ales Universitatea pentru ca e mai aproape de tara mea, dar si pentru ca oferta a fost concreta. De la rusi am plecat pentru ca am avut unele probleme legate de bani“.

La rindul lor, portarul Mihai Tataru, Cristi Ungureanu si Stelian Buglea au sosit in Banie de la echipe din diviziile inferioare. „Este un pas inainte. E greu pina ma acomodez, dar doresc ca in cel mai scurt timp sa devin util“, a spus Tataru, plin de emotii. Cristi Ungureanu a fost insa exact si fara emotii: „Este cel mai important pas facut in cariera mea. Doresc sa-mi probez calitatile si sa ajut cit pot de mult echipa. Oricum, le multumesc tuturor celor de aici ca mi-au oferit sansa sa joc la Universitatea“. Buglea nu a avut cuvinte sa-si exprime bucuria: „Ce pot eu sa mai spun? Sint foarte fericit!“.

Revenit acasa dupa aproape cinci ani, Marius Iordache a spus: „Noi vrem sa-i luam lui Staicu 25.000 de dolari, prima pentru campionat, dar, pina atunci, sa jucam cum trebuie si totul o sa fie OK“. Ca replica la cele spuse de Iordache, Napoli a completat: „Este normal ca jucatorii sa-si doreasca primul loc. Important e ca ei sa dea totul pe teren. Cind ies din teren, lumea sa spuna ca au dat totul. Daca adversarii sint mai buni, ne dam mina si recunoastem adevarul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS