17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus si Manchester au fost eliminate

Juventus si Manchester au fost eliminate

Deportivo La Coruna, FC Porto, Chelsea si Olympique Lyon au obtinut calificarea in sferturi

Meciurile de marti seara, din mansa a doua a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, au facut doua victime de marca: Juventus si Manchester United.

Pierzind in tur, cu 1-0, Juventus avea nevoie, pentru accederea in sferturi, de o victorie la doua goluri diferenta in returul de pe „Delle Alpi“ cu Deportivo La Coruna. Profitind insa de nenumaratele absente din lotul torinezilor, precum si de ajutorul unui asistent cu „orbul gainilor“, ibericii au reusit sa cistige si mansa a doua, cu 1-0, calificindu-se astfel in antepenultima faza a Ligii Campionilor.

Manchester United a ratat accederea in sferturi in ultimul minut al returului cu FC Porto, cind lusitanii au anulat avantajul luat de englezi prin golul lui Scholes, gratie reusitei lui Costinha. Cum in prima mansa FC Porto a invins cu 2-1, actuala detinatoare a Cupei UEFA s-a calificat in sferturile celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi.

Chelsea a trecut de optimi fara sa marcheze vreun gol in dubla mansa cu VfB Stuttgart. In tur, echipa lui Abramovici a cistigat gratie autogolului portughezului Fernando Meira (1-0), in timp ce in retur, scorul a fost egal, 0-0.

In sfirsit, Olympique Lyon a obtinut biletele pentru sferturile de finala cistigind, cu 1-0, ambele manse disputate in compania formatiei Real Sociedad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS