21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFRF a aminat cu o saptamina returul Diviziei C

FRF a aminat cu o saptamina returul Diviziei C

Cind tehnicienii divizionarelor C isi faceau deja planuri in alcatuirea „unsprezecelui“ cu care sa abordeze primul joc din retur (programat initial miine), ieri, oficialii Federatiei au anuntat, fara prea multe explicatii, aminarea cu o saptamina a inceperii celei de-a doua parti a campionatului.

Pe site-ul FRF-ului, anuntul era simplu: „Returul diviziei C va incepe pe 19.03.2004“, nefiind specificat si motivul acestei aminari.

Modificarea a cazut totusi bine pentru antrenorii formatiilor din esalonul trei, care vor mai beneficia de o saptamina pentru a-si pregati elevii, cu toate ca unii dintre ei isi facusera deja calcule. „Aceasta aminare mi se pare, intr-un fel, normala. Nu avea cum sa inceapa divizia C inainte de A si B, pentru ca, de cele mai multe ori, jucatorii care nu-si gasesc locul in primele doua esaloane, ar mai fi avut la dipozitie timpul necesar sa se legitimeze la echipele din esaloanele inferioare“, a spus Marcel Iancu, presedintele divizionarei C craiovene, Stiinta CFR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS