10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Electromagnetica ne poate surprinde cu jucatori de la Rapid“

„Electromagnetica ne poate surprinde cu jucatori de la Rapid“

– In Parcul „Romanescu“, toata lumea asteapta debutul cu dreptul al noii echipe, FC Craiova. Ce zice de meciul din prima etapa, FC Craiova – Electromagnetica, directorul tehnic Nae Ungureanu?

– Toate echipele isi doresc ca turul sau returul unui campionat sa-l inceapa cu dreptul, cu o victorie, mai ales acasa. Trebuie sa fim realisti, prevad o partida destul de grea cu Electromagnetica. Este satelitul Rapidului si ei pot sa ne ofere simbata o surpriza, adica sa includa in echipa si jucatori din lotul Rapidului, putind astfel sa ne puna unele probleme. FC Craiova trebuie insa sa obtina cele trei puncte, deoarece avem mare nevoie de o victorie in acest debut, mai ales ca si in etapa urmatoare avem o intilnire dificila, la Tirgoviste, cu FCM, echipa locala trecind printr-o situatie grea. Ar fi extraordinar de bine pentru aceasta echipa tinara, FC Craiova, daca s-ar reusi ca din aceste prime doua etape sa obtinem patru sau sase puncte. In aceasta iarna, s-a muncit destul de bine, normal ar fi ca rezultatele sa se vada in campionat.

– Multumit de lot, de conditii?

– Peste tot este loc de mai bine… Ne-am fi dorit in lot inca un portar si un atacant de valoare ridicata. In poarta, deocamdata stam doar in Bornescu. In caz de indisponibilitate a acestuia (suspendare sau accidentare, Doamne fereste!), n-avem o rezerva pe masura valorii lui deoarece intre Bornescu si cei doi juniori (Trusca si Negret – n.r.) este o diferenta foarte mare. Pe linga un portar, avem nevoie de un atacant de valoare. De ce sa nu fim realisti, Stefanescu nu este un atacant care sa fie un marcator de mare clasa. Sper insa sa aiba in Parcul „Romanescu“ o evolutie superioara celei avute la Electro, sa ne ajute in acest retur. A ne ajuta inseamna a inscrie goluri… El ar putea sa creasca in valoare.

– Este totusi o concurenta pe posturi acum?

– Doar pe linia de fund si la mijloc. Asa cum spuneam, foarte slaba concurenta este la finalizare, acolo unde avem cele mai mari probleme. Plus problema celui de-al doilea portar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS