9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Batrina Doamna“ a obosit

„Batrina Doamna“ a obosit

Juventus – La Coruna 0-1

• Stadion „Delle Alpi“, spectatori: 30.000.

• A marcat: W. Pandiani ’12.

Juventus: Buffon – Thuram, Ferrara, Legrottaglie, Montero, Appiah – Camoranesi (’70, Chiumiento), Tacchinardi, Nedved – Del Piero (‘8, Miccoli), Di Vaio.

Deportivo: Molina – Scaloni, Andrade, Naybet, Capdevila – Victor, Mauro Silva, Valeron (’78, Duscher), Sergio, Luque (’62, Fran) – W. Pandiani (’82, Tristan).

• A arbitrat: Lubos Michel (Slovacia).

Marcello Lippi, antrenorul Juventusului, nu a avut la dispozitie pentru meciul de marti sase dintre fotbalistii sai de baza, Trezeguet, Conte, Zambrotta, Igor Tudor, Iuliano si Birindelli fiind indisponibili. Colac peste pupaza, din minutul opt echipa torineza a ramas si fara capitanul sau, Del Piero suferind o accidentare.

Si cum orice lucru inceput rau se termina si mai rau, „Batrina Doamna“ s-a vazut condusa in minutul 12, uruguayanul Walter Pandiani inscriind dupa o ezitare a compatriotului sau Paolo Montero. Echipa italiana a parut obosita, dar putea totusi egala in prima repriza daca atacantii sai nu ar fi fost opriti din patru actiuni periculoase de un arbitru asistent care a indicat ofsaiduri numai de el vazute. Juventus a avut citeva situatii bune de a marca, prin Mauro Camoranesi, care a trimis peste poarta la pasa lui Marco Di Vaio, si Miccoli, blocat de o interventie de efect a portarului Molina. Au mai irosit bune oportunitati de gol acelasi Miccoli, Ciro Ferrara si Appiah (in doua rinduri). Pe final, ibericii au fost din nou mai aproape de a inscrie, marocanul Nourredine Naybet trimitind in bara, la capatul unui contraatac.

Pina marti seara, Juventus nu mai pierduse pe teren propriu in fata unei echipe spaniole din 1962 (20 de meciuri), cind Real Madrid s-a impus, cu 1-0, la Torino, in sferturile de finala ale Cupei Campionilor Europeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS