17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ceferistii“ incep returul din postura de condamnati la retrogradare

„Ceferistii“ incep returul din postura de condamnati la retrogradare

Debutul returului Diviziei C este foarte important si pentru gruparea de pe „Depou“, Stiinta CFR. „Lanterna rosie“ a seriei a cincea (sase puncte si -15 la „adevar“), formatia pregatita de Jean Georgescu pare, la prima vedere, sortita retrogradarii. „Ceferistii“ s-au pregatit insa bine in aceasta pauza competitionala, si anunta ca vor trata fiecare meci cu seriozitate. „Am facut o pregatire buna, am avut, cred, cele mai multe partide amicale, pentru ca ma interesa o cit mai buna omogenizare. Acum nu ramine decit sa jucam in fiecare meci cit mai bine cu putinta“, a afirmat principalul craiovenilor, Jean Georgescu.

Ieri, presedintele Stiintei CFR, Marcel Iancu, era extrem de ocupat. „Facem ultimele retusuri legate de contracte si de achizitii. Miine (n.r.-astazi) este ultima zi si trebuie sa ne miscam repede“, a spus Iancu. Dintre cei care s-au pregatit cu echipa, mijlocasul Stamin s-a razgindit si nu a mai semnat contractul de joc, portarul Badescu ar fi tentat sa plece in Italia, in timp ce atacantul congolez, Ewango Tresor, care va ramine pe „Depou“, trebuie sa-si rezolve problemele legate de viza de sedere in tara, care expira curind.

In prima etapa, feroviarii au meci greu la Caracal, cu Progresul, dar tehnicianul echipei din Banie a precizat ca formatia sa va merge sa faca un joc cit mai bun. In lot nu sint probleme de ordin medical, in schimb nu vor putea evolua vineri A. Popescu si Munteanu, suspendati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS