12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga zice ca nu are rost sa importam stranieri de doi lei

Stinga zice ca nu are rost sa importam stranieri de doi lei

– Ovidiu, se apropie ora startului returului. Pentru tine, acest meci cu Otelul, echipa pregatita de fostul vostru antrenor Sorin Cirtu, este unul aparte? Ma refer la faptul ca intre voi au existat citeva replici acuzatoare prin mass-media.

– Este un meci obisnuit, de campionat. Tinind cont ca este prima etapa din retur si dupa toate problemele care au fost la Universitatea, eu zic ca o victorie cu Otelul ar fi bine venita. Ma opresc aici cu raspunsul la intrebare…

– Ne este la indemina o victorie?

– Este un meci greu. Nu putem spune ca ne este la indemina. Orice joc este dificil, mai ales in primele etape pina isi intra echipa in ritm.

– Toata nebunia care a fost la Universitatea in ultima perioada a avut, presupun, si un oarecare efect asupra jucatorilor, nu?

– Intr-adevar, a avut un efect, mai ales asupra jucatorilor tineri. Pentru foarte multi dintre ei asemenea probleme sint noutati. Pe mine insa nu m-au afectat.

– Totusi, nici acum nu este liniste deplina. Exista zvonuri ca ar putea fi schimbat Nicolo Napoli. Trebuie schimbat antrenorul, acum?

– Nu stiu… E greu sa comentez eu o asemenea problema. Am inceput o treaba cu el si, ca orice inceput de drum cu un antrenor nou, trebuie totusi putina rabdare. Cei care decid in aceasta problema ar trebui sa se gindeasca bine inainte de a face o eventuala modificare.

– In campionatul intern exista multi jucatori straini, inclusiv la Universitatea. Cum comentezi acest asalt, aceasta invazie a strainilor?

– Strainul este bine venit, dar in acelasi timp trebuie sa aducem straini de valoare. De ce? Daca nu sint de valoare, cu nume sau nu vin de la echipe mari, eu zic ca ne ajuta foarte putin.

– In acest context, cum apreciezi valoarea jucatorilor straini de la Universitatea?

– Mie mi-e greu sa comentez. Nu sint in masura sa „cintaresc“ eu valoarea lor. Eu sint jucator, coleg cu ei. Timpul va demonstra daca au sau nu valoare…

– Cind crezi ca va mai juca Universitatea in Cupele Europene?

– Este greu de dat un raspuns exact. De ce? Daca nu exista o continuitate, iar apele nu sint limpezi – cel putin unul-doua sezoane – pentru a se cladi o echipa, adica a nu schimba jucatorii si antrenorii – e greu. Craiova are insa capacitatea de a juca in citiva ani in Cupele Europene. Repet, asta depinde de continuitate si de rabdare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS