12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Craioveanu a invins

Echipa lui Craioveanu a invins

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Gheorghe Craioveanu, a fost titular in partida pe care echipa sa, Getafe, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Algeciras, in etapa a 27-a din Segunda Division. Craioveanu a avut o ocazie de gol in minutul 45 si a fost inlocuit in minutul 79 de Cubillo. Tot in Spania, Constantin Gilca nu a evoluat la formatia sa, Almeria, in meciul terminat la egalitate, scor 1-1, in compania echipei Cordoba.

In Belgia, Marius Mitu a jucat tot meciul pe care echipa sa, Lierse, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu FC Bruges, formatie la care Alin Stoica nu a evoluat.

In Olanda, Nicolae Mitea a intrat in minutul 55, in locul lui Sikora, in meciul Waalwijk- Ajak, scor 0-1, in timp ce Bogdan Lobont nu a jucat.

Ex-dinamovistul Giani Kirita a evoluat 45 de minute in meciul pierdut de echipa sa, Samsunspor, cu scorul de 0-1, in deplasare, cu Elazigspor, in etapa a 24-a a campionatului Turciei. Kirita a fost schimbat la pauza cu Evren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS