17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDWAR reintra in competitie

DWAR reintra in competitie

Dupa aproape patru luni de pauza, campionatul de handbal feminin, Divizia A, se reia astazi, cu prima etapa a returului. Echipa DWAR Craiova se va deplasa in acest sens la Tirgu Jiu, unde, de la ora 15.00, se va confrunta cu Gilortul Tirgu Carbunesti, formatie pe care a invins-o in tur, 27-21. Elevele lui George Burcea au terminat onorabil prima parte a sezonului, locul patru, cu 11 puncte, cu patru mai putine decit ocupanta primului loc si spera ca in retur sa aiba evolutii si mai bune.

Ultimele meciuri de pregatire ale oltencelor au avut loc la turneul amical de la Sinnicolaul Mare si s-au soldat cu trei infringeri: 26-28 cu Universitatea Timisoara, 21-35 cu Cetate Deva si 27-32 cu Unirea Sinnicolaul Mare, insa handbalistele din Banie au evoluat mai mult cu echipa a doua.

Pentru retur, in lotul craiovencelor exista doua nume noi, Ionel Anca si Bratu Cristina (ambele de la CFR Craiova, aflate cu dubla legitimare), iar, in ceea ce priveste accidentarile, singura indisponibila este portarita Diana Dinca, aceasta avind din nou probleme cu genunchiul sting, operat de menisc. De fapt, jucatoarea nici nu va face deplasarea la Tirgu Jiu, DWAR prezentindu-se cu un singur portar, Bobolocu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS