9.8 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Sabau a pierdut in fata lui Galimberti

Sabau a pierdut in fata lui Galimberti

Dupa ce organizatorii turneului challenger de la Besancon (Franta), dotat cu premii in valoare de 100.000 de euro, consemnasera, in primul tur al competitiei, victoria romanului Razvan Sabau, cu 6-2, 6-2, in fata italianului Giorgio Galimberti, acestia au revenit asupra rezultatului, anuntind ca Galimberti a cistigat in cele din urma cu 2-6, 6-2, 6-3.

In schimb, Sabau s-a calificat in turul doi al probei de dublu, alaturi de germanul Bjorn Phau, dupa succesul cu 6-4, 7-6 in disputa cu perechea ceha Tomas Berdych / Jaroslav Levinsky.

Rezultatele altor romani in turneele internationale

In alte turnee internationale de tenis, Adrian Cruciat s-a calificat in turul secund al satelitului de 25.000 de dolari de la Sabadell (Spania), dupa ce l-a invins pe spaniolul Jordi Marse, cu 6-0, 6-4. La dublu, in primul tur al competitiei, perechea Victor Crivoi / Adrian Cruciat va intilni cuplul fratilor Jaume si Sergi Barberan (Spania).

La feminin, Simona Matei este cap de serie nr. 6 in turneul futures de la Melilla (Spania), dotat cu premii de 10.000 de dolari, si o va intilni pe rusoaica Alla Kudiavteva in primul tur. La dublu, Andreea si Simona Matei vor juca in primul meci cu perechea Anastasia Dvornikova (Rusia) / Irena Nosenko (Ucraina).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...