Acasă Sport Sabau a pierdut in fata lui Galimberti

Sabau a pierdut in fata lui Galimberti

-

Dupa ce organizatorii turneului challenger de la Besancon (Franta), dotat cu premii in valoare de 100.000 de euro, consemnasera, in primul tur al competitiei, victoria romanului Razvan Sabau, cu 6-2, 6-2, in fata italianului Giorgio Galimberti, acestia au revenit asupra rezultatului, anuntind ca Galimberti a cistigat in cele din urma cu 2-6, 6-2, 6-3.

In schimb, Sabau s-a calificat in turul doi al probei de dublu, alaturi de germanul Bjorn Phau, dupa succesul cu 6-4, 7-6 in disputa cu perechea ceha Tomas Berdych / Jaroslav Levinsky.

Rezultatele altor romani in turneele internationale

In alte turnee internationale de tenis, Adrian Cruciat s-a calificat in turul secund al satelitului de 25.000 de dolari de la Sabadell (Spania), dupa ce l-a invins pe spaniolul Jordi Marse, cu 6-0, 6-4. La dublu, in primul tur al competitiei, perechea Victor Crivoi / Adrian Cruciat va intilni cuplul fratilor Jaume si Sergi Barberan (Spania).

La feminin, Simona Matei este cap de serie nr. 6 in turneul futures de la Melilla (Spania), dotat cu premii de 10.000 de dolari, si o va intilni pe rusoaica Alla Kudiavteva in primul tur. La dublu, Andreea si Simona Matei vor juca in primul meci cu perechea Anastasia Dvornikova (Rusia) / Irena Nosenko (Ucraina).

ȘTIRI VIDEO GdS