Acasă Sport „Moldo-gol“ i-a convins pe francezi

„Moldo-gol“ i-a convins pe francezi

-

Evolutiile foarte bune ale lui Viorel Moldovan de la revenirea la FC Nantes nu puteau trece neobservate de mass-media franceza. Atacantul roman se numara printre cei trei candidati la titlul de cel mai bun jucator al lunii februarie din campionatul Frantei, alaturi de spaniolul Fernando Morientes (AS Monaco) si sirbul Danijel Ljuboja (PSG).

Acest premiu simbolic este acordat de Liga Profesionista de Fotbal in colaborare cu postul de televiziune Canal + si ziarul L’Equipe, iar votul cititorilor si telespectatorilor va fi decisiv in alegerea jucatorului care ii va succede in palmares lui Didier Drogba (Marseille), desemnat cel mai bun jucator al lunii ianuarie.

La cum stau lucrurile in acest moment, Moldovan pare a avea prima sansa in obtinerea titlului. Morientes a marcat un singur gol in luna februarie in campionat, Ljuboja a inscris doua, in timp ce romanul a reusit o serie impresionanta de zece goluri in noua meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Angajatorii sunt obligați să anunțe locurile de muncă vacante și ocuparea acestora

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea reamintește tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit art. 10 din...

„U“ Craiova – Hermannstadt / Victor Piţurcă: Gazonul arată excelent!

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a afirmat astăzi, în cadrul conferinţei de presă premergătoare întâlnirii cu AFC Hermannstat, că noul gazon...