7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBursaspor si-a schimbat din nou antrenorul

Bursaspor si-a schimbat din nou antrenorul

Formatia turca Bursaspor, la care evolueaza si fotbalistii romani Iulian Miu, Cornel Frasineanu si Bogdan Vintila, are, incepind de marti, un nou antrenor. Tehnicianul Nejat Biyedic a semnat un contract pe o perioada de un an si jumatate cu gruparea turca, antrenata, in trecut, si de fostul selectioner al Romaniei, Gheorghe Hagi.

Bursaspor a reziliat de comun acord, cu citeva ore inainte ca Biyedic sa preia conducerea tehnica a echipei, contractul antrenorului Umit Kayihan. Decizia a fost luata „pentru ca era nevoie de singe proaspat“, in urma rezultatelor slabe inregistrate de Bursaspor in campionatul Turciei.

Kayihan, cel care il inlocuise pe Gheorghe Hagi, care a demisionat pe 15 noiembrie 2003, nu a inregistrat cu Bursaspor decit o singura victorie in campionat, in fata formatiei Ankaragucu, cu scorul de 1-0, in etapa a 21-a a competitiei.

„Sint sigur ca Bursaspor va trece peste situatia dificila in care se afla. Daca nu as fi crezut acest lucru, nu as fi acceptat sa vin aici ca antrenor principal“, a spus noul tehnician, Nejat Biyedic.

In prezent, dupa 23 de etape, Bursaspor se afla pe locul 17 in clasamentul primei divizii turce, cu 17 puncte, cu numai trei meciuri cistigate, opt rezultate de egalitate si 12 infringeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS