17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndy Möeller a pus punct carierei

Andy Möeller a pus punct carierei

Fostul international german Andreas Möeller, campion mondial in 1990 si campion european in 1996, a parasit pe Eintracht Frankfurt si a decis sa-si incheie cariera sportiva, s-a precizat intr-un comunicat al clubului din Bundesliga.

Conducerea formatiei Eintracht Frankfurt, care ocupa in prezent locul 14 in campionat, la o diferenta de doua puncte de prima pozitie retrogradabila, a anuntat ca a pus capat cu efect imediat contractului lui Möeller, conform dorintei jucatorului in virsta de 36 ani.

„Noi regretam decizia lui Moeller“, se arata in comunicatul clubului din Frankfurt, insa jucatorul precizeaza ca „situatia devenise insuportabila pentru mine“, dupa ce fusese criticat de presa germana in urma evolutiei din partida de simbata, cu Borussia Monchengladbach, cistigata de Eintracht cu 3-1.

Andy Möeller, care a purtat de 85 de ori tricoul nationalei sale, a fost campion al Germaniei in doua rinduri, cu Borussia Dortmund in 1995 si 1996, si a cistigat cu aceeasi echipa Liga Campionilor in 1997.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS