14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am vrut tricoul cu numarul 13 pentru ca fiul meu s-a nascut pe 13“

„Am vrut tricoul cu numarul 13 pentru ca fiul meu s-a nascut pe 13“

– Revenirea la Universitatea poate fi considerata un nou inceput, mai ales ca n-ai jucat de aproape un an si citeva luni?

– As putea sa zic ca da. Este un inceput pentru ca revin pe gazon, intr-adevar, dupa o perioada destul de lunga, in care am fost accidentat. N-am jucat de aproape 14 luni. Am revenit la echipa mea de suflet, aici m-am consacrat si sper intr-un nou inceput.

– Ce ti-ai propus pentru acest retur? Probabil, in primul rind, sa fii titular…

– Nu neaparat asta, nu stiu cum sa va explic. Firesc, ambitia fiecarui fotbalist este sa fie titular, nu? Ce mi-am propus eu? Sa ma feresc de accidentari si sa-mi revin cit mai repede la forma pe care am avut-o in urma cu citiva ani. Cred ca o sa reusesc. De ce afirm asta? Deja ma simt bine, m-am pregatit bine in aceasta perioada, totul este O.K. Sint refacut complet.

– Tu ai jucat in sistemul impus acum de Napoli, 4-4-2, atit la Craiova, cit si la celelalte echipe la care ai mai evoluat…

– Da, am jucat si aici, dar si la FC National (cu Stoichita, Zenga si Olaroiu). Pentru mine, acest 4-4-2 nu este un sistem strain, ca sa zic asa. Sint obisnuit cu acesta.

– Cum a fost in Spania?

– A fost bine, dar a fost scurt. Probabil ca am fost prea copil cind am ajuns acolo si nu eram constient ca puteam sa fac mai mult…

– Ai tricoul cu numarul 13! Ti-a fost impus sau l-ai vrut?

– Asa am vrut eu, numarul 13. De ce? Este ziua fiului meu, vreau sa incerc si lucrul acesta.

– Care anume?

– Daca va fi norocos.

– Te gindesti si la nationala? Ai doar 25 de ani impliniti…

– Vreau sa ma gindesc la nationala cind o sa ajung acolo. Nu acum, cind as putea sa vreau prin declaratii. Cine nu isi doreste echipa nationala? Daca o sa am evolutii bune, probabil ca o sa ajung si la nationala. Probabil ca… timpul va decide.

– Ce facem cu Otelul Galati?

– Sper sa cistigam. Corectez, trebuie sa cistigam neaparat, este primul meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS