10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf a adus victoria lui Energie Cottbus

Reghecampf a adus victoria lui Energie Cottbus

In liga a doua germana,

Laurentiu Reghecampf a marcat unicul gol al meciului pe care formatia sa, Energie Cottbus, l-a cistigat, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata echipei Osnabruck. Reghecampf a inscris in minutul 55, el fiind eliminat de pe teren in minutul 87.

In Spania, Laurentiu Rosu a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care echipa sa, Numancia, a cistigat-o, simbata, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Xerez, in etapa a 26-a din Segunda Division.

Si Constantin Gilca a fost titular, fiind inlocuit in minutul 76 de Ortiz, in partida pe care formatia sa, Almeria, a pierdut-o insa, 0-1, cu Reacreativo Huelva. Gilca a fost sanctionat cu un cartonas galben. Bogdan Stelea s-a aflat toate cele 90 de minute in poarta celor de la Salamanca, care a remizat, 2-2, pe teren propriu, cu Tenerife.

In Belgia, Marius Mitu a jucat tot meciul, in disputa pe care formatia sa, Lierse, a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata echipei Racink Genk, din etapa a 24-a.

Partida pe care formatia lui Liviu Ciobotariu, Anvers, ar fi trebuit sa o joace, tot in campionatul Belgiei, cu Mouscron, a fost aminata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS