10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Poate si patronului ii va fi frig in ziua de salariu“

„Poate si patronului ii va fi frig in ziua de salariu“

Componentii „Craiovei Maxima“ povestesc si acum despre lupta lor pentru titularizare in echipa din Banie, o lupta decenta, dar apriga, concurenta fiind acerba.

„A juca pentru Universitatea era o mare onoare. Ca sa nu-si piarda postul de titular, Ungureanu a fost in stare sa joace intr-un meci cu ruptura! Numai ca sa nu-i dea prilejul lui Purima sa-i ia locul in formatie“, isi aminteste Sorin Cirtu despre perioada de glorie a Universitatii. Nae Tilihoi a jucat vreo doi ani numai cu injectii in coloana. „A juca pentru Universitatea era cea mai mare onoare“, a explicat Tilihoi.

De ce reamintim toate acestea acum? Deoarece a surprins gestul lui Njock, acela de a refuza intrarea pe teren in repriza a doua a meciului amical cu Pandurii Tirgu Jiu. Cind a venit la Craiova s-au repezit unii sa-l compare cu fosta „Gheata de Aur“, Rodion Camataru, dar eroarea a fost evidenta.

L-am intrebat pe capitanul Universitatii, Corneliu Papura, despre supararea si apoi refuzul lui Njock de a intra in amicalul cu Pandurii. „Papi“ a raspuns imediat: „Am inteles ca i-a fost frig. Ma rog, stiti cum este, sa nu-i fie frig si patronului cind trebuie sa-l plateasca!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS