3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPedrag Rangelovic a semnat cu Universitatea Craiova

Pedrag Rangelovic a semnat cu Universitatea Craiova

Dupa mai multe ore de tratative, care au inceput duminica dupa-amiaza, conducerea Universitatii, prin presedintele Pavel Badea, s-a inteles, aproape de miezul noptii, cu sirbul Pedrag Rangelovic. Tratativele au fost destul de anevoioase, suma ceruta de sirb fiind considerata prea mare de oficialul craiovean. Pina la urma, Rangelovic a semnat un contract a carui durata este de doi ani si jumatate.

„Ne-am inteles cu sirbul duminica seara. Nu pot da informatii despre contractul acestuia“, a spus patronul Dinel Staicu. Se pare ca Rangelovic va primi un salariu destul de mare la Universitatea, in jur de 100.000 de dolari, si poate fi considerat lider intr-un top al contractelor pe care le au fotbalistii Stiintei.

Pe parcursul discutiilor purtate de Badea cu Rangelovic, la care a asistat si avocatul Turculeanu, presedintele oltenilor a purtat convorbiri telefonice cu Staicu. „Eu l-am mandatat pe Badea sa se ocupe de tot. I-am lasat mina libera, sa ia deciziile pe care le considera ca sint necesare. Totusi, «Badita» m-a mai sunat din cind in cind pentru a ma anunta cum decurg discutiile“, a mai spus Staicu.

Rangelovic, pentru care s-a platit in urma cu citiva ani un milion de dolari, si care a evoluat la cele mai bune echipe moscovite, a venit la Universitatea fara sa coste nimic, problema fiind rezolvata de Giovani Becali. „Nu am dat nici un ban pe el. A fost moneda de schimb oferita de Becali dupa transferul lui Rada si Stancu in Giulesti“, a declarat Staicu.

Si totusi Zyati?

Chiar daca marocanul Zyati a spus ca nu doreste sa vina la Universitatea, Staicu a spus ieri ca nu s-a renuntat inca la achizitionarea acestuia, Badea fiind mandatat sa rezolve problema. Ieri, la prinz „Badita“ a comentat discutiile cu marocanul: „Zyati nu vrea sa vina la Universitatea. A fost intors de scandalul cu Lacatus. In prezent, nu mai port discutii cu el. Daca nu vrea sa vina, asta e! Deocamdata, tratativele sint sistate.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS