8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Marian Dragulescu s-a clasat al doilea

Marian Dragulescu s-a clasat al doilea

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al doilea la concursul individual compus de la Cupa Americii, competitie care s-a desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute, la Madison Square Garden din New York. Dragulescu a realizat un total de 56,700 de puncte, primind cea mai mare nota la sarituri, 9.875, si cea mai mica la inele, 8.800. Prin clasarea pe pozitia a doua, Marian Dragulescu a ratat cistigarea sumei de 10.000 de dolari acordata gimnastului de pe primul loc.

Concursul a fost cistigat de americanul Jason Gatson, cu un total de 56,775 puncte, iar pe locul al treilea s-a clasat tot un american, Paul Hamm, cu 56,450 de puncte.

Competitia feminina a fost cistigata de gimnasta americana Carly Patterson, cu 38,949 puncte, urmata de compatrioatele sale Courtney McCool (38,299 puncte) si Chellsie Memmel (38,074 puncte).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...