Acasă Sport Hat-trik pentru Jerry

Hat-trik pentru Jerry

-

In etapa a 21-a a campionatului elvetian de fotbal, Grasshopper Zurich, campioana en titre, a invins cu scorul de 3-2 pe St Gallen, toate golurile gazdelor fiind marcate de atacantul roman Ionel Tersinio Gane.

Jerry a punctat in minutele 23, 50 si 73, reusitele oaspetilor fiind semnate de Barnetta (’38 si ’91). Gane a jucat pina in minutul 76, cind a fost schimbat cu Da Silva, in timp ce coechipierul sau, Mihai Tararache, a bifat toate cele 90 de minute.

In urma acestor trei reusite, fostul atacant al Universitatii Craiova si al lui Dinamo a ajuns la cota opt in clasamentul golgheterilor, fiind, alaturi de uruguayanul Richard Nunez (10 goluri), cel mai bun marcator al lui Grasshopper.

Un alt roman din campionatul Elvetiei, Iulian Filipescu, a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care formatia sa, FC Zurich, a terminat-o, la egalitate, duminica, in deplasare, scor 2-2, cu Young Boys Berna. Filipescu a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 81.

In clasament, conduce insa FC Basel, cu 59 de puncte, urmata de Young Boys, 42 de puncte, Servette, 37 de puncte si Grasshopper, 27 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ludovic Orban a venit la Balş cu ultimele documente pentru drumul expres

Primului-ministru Ludovic Orban a venit la Balş cu ultimele două documente care atestă că pot începe lucrările pe porţiunile de drum de pe Tronsonul 2 pe care nu începuseră până acum. Orban a acuzat că pe 22 mai, când PSD inaugura cu mare fast (cu borduri) începerea lucrărilor la drumul expres, în apropiere de Craiova, nu existau documentele necesare demarării liucrărilor. Lipsea autorizaţia de construire, proiectul tehnic nu era finalizat, iar exproprierile nu se finalizaseră. Centura Balşului va fi gata abia înainte de finele anului 2020. Primele două tronsoane ale drumului expres trebuie să fi gata în decembrie 2021.