10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Foreman doreste sa revina in ring

Foreman doreste sa revina in ring

Fostul campion mondial la categoria grea, americanul George Foreman, a spus ca doreste sa revina in ring, dupa sapte ani de la ultimul sau meci. „Daca voi cobori sub 112 kilograme sa stiti ca nu ati vazut inca totul de la mine“ a spus Foreman, care a precizat ca nu este departe de atingerea acestui obiectiv.

Fostul campion a reinceput antrenamentele pe 10 ianuarie, chiar in ziua cind a implinit 55 de ani. „De cinci sau sase ani le spun oamenilor ca voi reveni la 55 de ani“, a afirmat pugilistul american. Foreman nu a mai urcat in ring dupa infringerea suferita, in 1997, in fata compatriotului sau Shannon Briggs.

Campion olimpic in 1968, in Mexic, Foreman a trecut la profesionisti un an mai tirziu. El a cistigat primele 37 de meciuri disputate, devenind campion mondial la categoria grea in ianuarie 1973, cind l-a invins pe compatriotul sau Joe Frazier. In 1974, Foreman a pierdut titlul mondial in fata americanului Muhammad Ali, si s-a retras, pentru prima data, in 1977, cind a devenit predicator. In noiembrie 1994, la 45 de ani, Foreman a revenit in ring si l-a invins pe compatriotul sau Michael Moorer, de 26 de ani, cistigind titlul mondial la categoria grea, versiunile WBA si IBF. De-a lungul carierei sale, Foreman a obtinut 76 de victorii, fiind invins de cinci ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...