Acasă Sport Ajax si PSV au fost invinse

Ajax si PSV au fost invinse

-

Formatia romanilor Lobont si Mitea, Ajax Amsterdam, a fost din nou invinsa in campionat, dupa esecul, 1-4, cu Heerenveen venind acum un nou esec. In etapa cu numarul 23, „lancierii“ s-au deplasat la Utrecht, unde au fost invinsi cu 1-0, Stefaan Tanghe punctind decisiv in minutul 75.

Supararea celor de la Ajax poate fi insa indulcita de esecul principalilor adversari in lupta pentru titlu, PSV Eindhoven, echipa care a pierdut pe teren propriu in fata celor de la Roda Kerkrade. Oaspetii s-au impus cu 2-1, prin golurile lui Arouna ’12 si Cristiano ’18, pentru PSV marcind Hesselink, in minutul 35.

Lider in Olanda ramine Ajaxul, cu 55 puncte, urmat de PSV Eindhoven, 49 puncte, AZ Alkmaar, 42 puncte, Feyenoord, 42 de puncte si Heerenveen, 40 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.