16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Femeia trebuie sa fie putin sfinta si putin tirfa“

„Femeia trebuie sa fie putin sfinta si putin tirfa“

Intr-un interviu aparut in revista GQ, atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Ronaldo, si-a facut publice preferintele sexuale. „La femei prefer sinii, naturali sau cu silicon. Ca sa ma atraga, o femeie trebuie sa fie romantica, putin sfinta si putin tirfa. De asemenea, la o femeie ma atrag ochii. Prefer braziliencele, deoarece cu ele ma inteleg mai bine si nu ma refer aici la limba, ci la atractia fizica“, a spus Ronaldo.

„Mi-am satisfacut toate fanteziile sexuale“

Fotbalistul brazilian a declarat ca, uneori, face sex si inaintea meciurilor, fara sa se menajeze. „Uneori, atunci cind fac acest lucru, joc mult mai bine. Fac sex de trei ori pe saptamina… Deja mi-am satisfacut toate fanteziile sexuale: o data am facut sex cu doua femei in acelasi timp“, a spus Ronaldo, care este in prezent prieten cu modelul brazilian Livia Lemos.

Va finanta renovarea unui teatru

Pentru a nu ramine in memoria publicului doar ca un fotbalist talentat ahtiat dupa sex, Ronaldo va finanta renovarea unui teatru situat in cartierul Cidade de Deus din Rio de Janeiro, dorind sa fie cunoscut si ca un protector al artelor. Purtatorul de cuvint al fotbalistului brazilian, Rodrigo Paiva, care este si atasatul de presa al Confederatiei Braziliene de Fotbal (CBF), nu a oferit mai multe detalii referitoare la acest proiect.

Suma necesara pentru renovarea teatrului provine din incasarile „Meciului impotriva saraciei“, care a avut loc intre prietenii lui Ronaldo si prietenii lui Zidane, pe 15 decembrie 2003. „Meciul impotriva saraciei“ a fost organizat sub egida Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS