22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au pierdut pe mina lor

Craiovenii au pierdut pe mina lor

Aflata in lupta pentru mentinerea in prima liga, Universitatea Petrolul Craiova s-a intors invinsa din deplasarea de la Suceava, Universitatea Bucovina impunindu-se la o diferenta de sase goluri, 26-20 (12-7). In acest al treilea meci din cadrul grupei valorice B, craiovenii ar fi avut sansa sa obtina un rezultat care sa-i aduca mai aproape de baraj, insa elevii lui Dobeanu au dat cu piciorul unei asemenea ocazii, pierzind jocul pe mina lor.

Universitatea a avut o evolutie modesta, facind „cel mai slab joc de pina acum, in care nu i-a iesit mai nimic“, dupa cum a afirmat tehnicianul oltenilor. S-a ratat foarte mult, din pozitii clare, si nici in aparare craiovenii nu au fost mai straluciti, si asta in conditiile in care portarul Rusu s-a remarcat in citeva rinduri. Vechea problema, loviturile de la sapte metri, a aparut si acum, din patru asemenea situatii, oltenii irosind trei.

Poate si drumul de 11 ore pina la Suceava si-a pus amprenta asupra evolutiei Universitatii, dar asta nu explica insa jocul slab facut de craiovenii. Acestia au inceput dezastruos prima repriza, dindu-le posibilitatea gazdelor sa se distanteze din start, si, chiar daca in partea secunda si-au mai revenit, marcind spre final patru goluri, fara sa primeasca vreunul, nu i-au mai putut ajunge pe moldoveni.

Cel mai bun marcator al Universitatii in acest joc a fost extrema Florin Pavel, autor a sapte goluri, printre altii mai punctind Purcarea (5) si Florea (4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS