16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTurcii au fost salvati de Cesar Prates

Turcii au fost salvati de Cesar Prates

In meciul de la Istanbul, de pe stadionul „Atatürk Olimpiyat“, Galatasaray s-a vazut condusa, la jumatatea primei reprize, cu 2-0, spre stupoarea suporterilor si a antrenorului Fatih Terim. Spaniolii au deschis scorul, in minutul 7, prin S. Anderson, care a profitat de pasul gresit la ofsaid facut de fundasii turci, inscriind din careu, cu un sut la colt. Blocul defensiv al Galatei a repetat greseala in minutul 22, dindu-i posibilitatea lui Riquelme sa marcheze cu un sut printre picioarele portarului Mondragon. Spre norocul lor, elevii lui Fatih Terim au redus repede din diferenta prin Murat (’26), care a reluat in plasa, din apropiere, mingea respinsa in fata de portarul Reina la sutul „bomba“ expediat din lovitura libera de Cesar Prates.

In partea a doua a partidei, Cesar Prates a egalat pentru Galatasaray (’52), executind perfect o lovitura libera de la 25 de metri, care l-a lasat fara replica pe portarul Reina. Din minutul 61, Villarreal a jucat in inferioritate numerica, Ballesteros fiind eliminat dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben. Sa remarcam insa ca arbitrul italian Farina nu a judecat cu aceeasi masura faze identice, neeliminindu-i pe turcii Nekati si Sabri, care ar fi meritat al doilea avertisment.

Mijlocasul roman Ovidiu Petre a fost titular la Galatasaray in partida de joi si a fost schimbat cu Hasan Sas, in minutul 76. Din pacate, atacantul Florin Bratu nu a avut drept de joc pentru echipa din Istanbul, el evoluind deja pentru Rapid Bucuresti in actuala editie a cupelor europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS