7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara titulari, romanii nu au facut fata

Fara titulari, romanii nu au facut fata

Gindindu-se mai mult la cistigarea titlului de campion in Seria A decit la Cupa UEFA, Fabio Capello si-a odihnit mai multi titulari in meciul jucat, joi seara, de AS Roma pe terenul echipei Gaziantepspor. Portarul Pelizzoli, fundasii Panucci si Samuel, mijlocasul Totti si atacantul Cassano nu au facut parte din primul „unsprezece“, iar Capello a regretat amarnic, la sfirsitul partidei, decizia pe care a luat-o.

Turcii au controlat cu autoritate prima repriza si au avut multe ocazii de gol, dar nu au fructificat decit una, prin Yusuf, care, in minutul 19, l-a driblat pe Lima si, de la zece metri, a sutat imparabil la colt. In partea a doua a partidei, jocul s-a mai echilibrat, dar, desi au avut citeva ocazii de gol, romanii nu au reusit egalarea.

Cristian Chivu a fost titular, dar a parasit terenul in minutul 75, cind a fost schimbat de argentinianul Walter Samuel. In prima repriza, fundasul roman a avut destule probleme in defensiva, iar in minutul 32 s-a accidentat la glezna dreapta, revenind insa pe teren dupa interventia medicilor. In partea a doua a partidei, Chivu a urcat mai des in ofensiva si l-a pus in dificultate pe portarul Omer cu un sut de la distanta, in minutul 49. De asemenea, in minutul 69, fundasul roman a trecut din nou pe linga gol, sutul sau din lovitura libera de la 25 de metri trecind putin pe linga poarta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS