11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBudapesta - Atena - Yokohama, „borne“ ale reusitelor

Budapesta – Atena – Yokohama, „borne“ ale reusitelor

La sfirsitul saptaminii trecute, atletii de la CSM Craiova au luat startul la trei importante competitii: Grand Prix IAAF Indoor la Budapesta si Atena si ekidenul de la Yokohama. Despre intrecerea de la Budapesta, antrenorul Eleodor Rosca a spus: „Cele doua atlete participante, Mihaela Olaru (CSM Craiova) si Simona Barcau (LPS-CS Olimpic Sport Craiova), au reusit recorduri personale in proba la care au luat startul, 800 m. Mihaela Olaru s-a clasat pe locul patru, iar Simona Barcau pe locul cinci, timpul obtinut de Simona la Budapesta fiind la zece sutimi de recordul national“.

Tot record personal a obtinut si Alina Cucerzan (CSM Craiova) la Grand Prix Indoor de la Atena, ea clasincu-se pe locul sase la 1.500 m, dar a luptat cu „spuma“ mondiala a probei. Cele trei sportive de mai sus sint pregatite de antrenorul Eleodor Rosca.

La Ekidenul din Japonia, Romania s-a clasat pe locul patru, craiovencele Pomacu, Chirita (CSM) si Dumbravean (Olimpic Sport) fiind protagonistele acestei clasari bune.

Joi, delegatia Romaniei care va participa la Balcaniada de atletism in sala de la Atena, care incepe astazi, a ajuns in Grecia. Printre cei selectionati, se numara si trei atlete din Banie: Alina Cucerzan (3.000 m), Mihaela Olaru (1.500 m) si Simona Barcau (800 m), insotite de antrenorul Rosca.

Si in luna martie, la alte trei competitii importante (CM din Budapesta, CM cros si CMU cros), vor lua startul atletii din Banie: Alina Cucerzan, Liliana Barbulescu (de la CSM), Simona Barcau (LPS-Olimpic) si Marius Ionescu (LPS-CSM).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS