10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„De frica politiei, si-au spart capetele, si-au rupt miinile si picioarele!“

„De frica politiei, si-au spart capetele, si-au rupt miinile si picioarele!“

Ieri, in conferinta de presa organizata pentru prezentarea noului tehnician, Staicu a fost solicitat sa dea explicatii despre incaierarea produsa miercuri seara, la sediul clubului: „Ce sa va mai zic? Trebuie sa schimbam sediul clubului! Se intimpla prea multe lucruri necurate! Astazi (ieri – n.r.) trebuia sa-l prezint pe noul antrenor, asa cum am promis. Asa ca am trecut la treaba. L-am contactat pe Hagi prin Giovani Becali, dar acesta ne-a refuzat, spunind ca nu vrea sa antreneze pina la vara. Atunci am decis sa-l contactam pe Marius Lacatus. Aseara (miercuri seara – n.r.) l-am adus la discutii pe Marius, cu care ne-am inteles imediat.

Avea un salariu cu 25 la suta mai mare decit Napoli, va spun asta pentru a nu se crede ca am dorit antrenor roman pentru a plati mai putin. Cind am iesit din club, am avut surpriza sa vad ca afara erau trei-patru dintre liderii galeriei si alte 40-50 de persoane care ne asteaptau. Nu erau acolo sa ne aplaude, ci sa il injure pe Lacatus. Am crezut ca vom culege ropote de aplauze si, cind-colo, cei prezenti au inceput sa injure, sa scuipe, de abia l-am strecurat pe Marius spre masina lui Badea, sa-l duca la Restaurantul Universitatii, unde urma sa sarbatorim.

Din pacate, bucuria nu a durat prea mult, vreo 20 de minute. Lacatus, Badea, Turculeanu si directorul nostru de competitii, Ovidiu Costesin, au plecat la restaurant. Eu am ramas sa ma cert cu galeria, care mi-a zis ca Lacatus va sta trei-patru etape, din care doua sint in deplasre, ca-l dau ei afara! Nu aveam cu cine vorbi, erau sub influenta alcoolului, veti vedea sticlele de bautura si in ce stadiu se afla sediul lor! Ce sa mai spun? A fost un adevarat circ. Nu se poate sa-i loveasca masina lui Badea, iar mie sa-mi taie geaca de piele, sa ma calce pe bombeuri sau sa ma loveasca in genunchi. In fata nu puteau sa-mi dea, ca erau microfoanele.

Pina la urma am scapat si am ajuns si eu la intilnirea cu ceilalti. Erau la masa, iar un alt grup de vreo 12 suporteri m-au asteptat sa-mi multumeasca pentru ca l-am adus pe Lacatus, dar si sa-mi reproseze ca le-am dat alora, care sint ai lui Mititelu, sediul. L-am sunat pe Blondu sa-mi predea cheile de la sediu si mi-a zis ca nu-i nici o problema. Atunci, i-am trimis pe cei 12 la sediu. Am urcat la masa, dar ce chef de mincare sa mai ai? Ca sa detensionam atmosfera, am dat-o pe glume, am facut haz de necaz. Intre timp, am primit un telefon, nu stiu cine era, iar vocea nu am recunoscut-o, si mi s-a zis ca-mi predau sediu, dar fierbinte, adica in flacari. M-am speriat, l-am sunat pe fratele meu, Mugurel, si i-am spus. Apoi am plecat imediat.

Cind am trecut pe linga sediul clubului, am vazut pe la geam ceva ca niste flacari. Am dat telefon la politie si am intrat in club. Nu era foc, asa ca m-am dus la biroul galeriei. Zburau scaunele si sticlele pe acolo ca OZN-urile! N-am stiut care sint suporterii mei si care sint ceilalti, asa ca am strigat: «Ba, sinteti nebuni? Vine politia, ca e in fata, si va ridica pe toti!» Ei, de frica, s-au napustit pe usa de si-au spart capetele, si-au rupt miinile, picioarele. Asta a fost tot!“.

Staicu a mai spus ca nu va face plingere impotriva galeriei decit daca va mai fi suparat.

Varianta suporterilor

Unul dintre suporterii Universitatii a comentat situatia de miercuri seara sub anonimat: „Dupa ce l-am injurat pe Lacatus si ne-am certat cu Staicu, ne-am dus la sediul nostru, sa privim emisiunea „Nasul“. Cind priveam la televizor, Dinel Staicu, fratele sau, Mugurel, trei angajati de la club, paznicul, Madalin Floricel, administratorul de la stadion si inca unul au intrat peste noi si ne-au luat la bataie. Ne-au spart aparatura, ne-au batut mar, sase dintre noi au ajuns la spital. Blondu si Charlie (liderii galeriei – n.r.) nu erau cu noi, insa i-au prins la spital. I-au dus la un local al lumii interlope, i-au rugat intii cu bani si, pentru ca au refuzat, i-au luat la bataie. Au venit cu sabii ninja, de parca era razboi. Cei doi au primit zeci de telefone de amenintare“.

Unul dintre liderii galeriei, Irinel Coanda, cunoscut cu numele de Charlie, a spus: „Nu s-a intimplat nimic! L-au pus pe Napoli antrenor? E bine atunci. E liniste!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS