14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSuparat pe suporteri, Badea a renuntat sa preia conducerea tehnica a Universitatii

Suparat pe suporteri, Badea a renuntat sa preia conducerea tehnica a Universitatii

Pina la urma, „Badita“ a fost instalat in fotoliul de presedinte executiv

Stupoare ieri-dimineata la intilnirea la care patronul Dinel Staicu i-a propus vicepresedintelui Pavel Badea sa preia conducerea tehnica a Universitatii. „Badita“ a refuzat postul! Toate incercarile lui Dinel de a-l convinge pe Badea sa preia friiele echipei au fost zadarnice. Vazind ca nu are sanse de izbinda, Staicu a adoptat alta tactica si i-a solicitat lui Badea sa preia functia de presedinte. De aceasa data, „Badita“ a acceptat. Staicu a pus refuzul lui Badea pe seama discutiei avute de acesta marti seara, dupa ce au iesit de la o emisiune a unui post local de televiziune, cu o parte a suporterilor: „Citiva suporteri din galerie ne-au asteptat dupa emisiune. L-au luat pe Badea la intrebari si apoi la amenintari. Nu se face asa ceva!“.

De ieri, Pavel Badea a fost numit oficial presedintele executiv al clubui. Alte modificari facute in organigrama Universitatii sint: Fane Zofei – director sportiv, iar postul de vicepresedinte a ramas vacant, urmind ca zilele urmatoare sa fie numit cineva. Daca ieri-dimineata numele antrenorului principal nu era cunoscut, a fost nominalizat restul staffului tehnic: antrenor secund Gigi Ciurea, antrenor cu portarii Silviu Lung si preparator fizic Adi Tudor. Prin schimbarea italianului Nicolo Napoli s-a decis si renuntarea la serviciile secundului Aurica Beldeanu, care, initial, s-a dorit a fi numit vicepresedinte, dar pina la urma a fost trimis la Centrul de copii si juniori.

„As fi cretin sa-l readuc pe Napoli!“

Aflat in cautarea unui „principal“, Staicu a comentat si despartirea de italianul Nicolo Napoli: „Chiar daca Badea a refuzat, la Napoli nici nu ma mai gindesc. As fi chiar cretin sa revin asupra deciziei de a-l da afara. Oricum, nu-mi dau seama de ce am facut in iarna greseala de a-l accepta! Nu stiu daca e un bun antrenor, dar, din verificarile facute, nu prezinta garantii! In incercarea de a afla parerea italianului vizavi de acest caz, ne-am lovit de refuzul acestuia, care, foarte nervos, ne-a trintit telefonul, nu inainte de spune: „Nu e posibil!“, urmat de o injuratura! Un alt nume vehiculat, Mircea Rednic, nu a fost acceptat de Staicu pentru ca: „Este prietenul lui Mititelu!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS