13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJoan Laporta a scapat de un „ultras“

Joan Laporta a scapat de un „ultras“

Politia spaniola a anuntat ca a arestat o persoana banuita ca s-ar afla la originea amenintarilor cu moartea lansate in luna noiembrie impotriva presedintelui clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta. Identitatea suspectului nu a fost dezvaluita. Politia nu a specificat daca barbatul arestat ar avea relatii cu grupul de suporteri ultras al clubului catalan, denumit „Boixos Nos“.

Pe 12 noiembrie, persoane necunoscute au scris pe imobilul presedintelui Barcelonei: „Laporta, te vom ucide“, „Casa noastra este «Camp Nou», a ta este mormintul“, „Fiu de catea, tu nu vei mai trai“. Aceste amenintari erau insotite de un desen reprezentind o pusca, alaturi de care era scris „Te-am localizat“.

Principalii suspecti ai politiei erau membrii grupului „Boixos Nos“.

Laporta, ales presedinte la FC Barcelona vara trecuta, incearca sa elimine suporterii violenti de pe „Camp Nou“. Suporterii ultras ai Barcei, „Boixos Nos“, sint in atentia conducerii Barcelonei, care si-a manifestat de mai multe ori intentia de a aplica o politica de „toleranta zero“ fata de elementele violente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS