13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint la dispozitia Universitatii, dar nu stiu ce voi face!“

„Sint la dispozitia Universitatii, dar nu stiu ce voi face!“

In turul campionatului, Negrila a fost antrenor secund la CSM Resita, iar in pauza de iarna s-a ocupat, alaturi de Gigi Ciurea si de preparatorul fizic Adrian Tudor, de pregatirea lotului B al Universitatii.

Cum Dinel Staicu este destul de imprevizibil, declarind ca muta CSM Resita ba la Caransebes, ba la Craiova, situatia celor doi antrenori, Ciurea si Negrila, este, deocamdata, in coada de peste. L-am chestionat asupra acestui subiect pe „Negoro“.

– Care-i situatia antrenorului Negrila?

– Sint la dispozitia domnului Staicu, ca si Ciurea. Nu stiu incotro o voi apuca si nici nu pot sa fac presupuneri, deoarece este o problema care ma depaseste.

– Exista varianta de a reveni la CSM Resita, acolo unde ati fost si in tur, secund?

– Nu stiu. La Resita au plecat patru jucatori: Dananae, V. Stancu, I. Iordache si Feleaga. Acestia sint, de fapt, jucatorii patronului Staicu. Deocamdata, nu mi s-a spus sa-i insotesc pe acestia la Resita.

– Sau la Caransebes!

– Sint probleme, repet, pe care nu le cunosc. Eu sint doar antrenor si respect deciziile conducerii. Ma duc acolo unde sint trimis.

– Ati venit de la Resita cu 12 jucatori, dar acum nu mai aveti nici unul in primire!

– Da, opt sint acum la Electro, iar cei patru, cum spuneam, la CSM Resita. Am totusi un fotbalist in „primire“, ca sa folosesc si eu acest termen: pe Andy! Fiul meu este la Pandurii Tirgu Jiu si sper ca si in retur totul sa fie bine. Echipa a fost revelatia turului si m-as bucura ca in retur sa devina surpriza, adica sa promoveze!

– Antrenorul Negrila are contract cu Universitatea. Pina cind?

– Sint sub contract pina in august anul acesta. Ca atare, pot munci acolo unde este nevoie: Universitatea, Electro, CSM Resita.

– Alte oferte de a antrena?

– Sufletul meu este la Universitatea, iar acum sint sub contract aici. Astept decizia domnului Staicu, nu m-au interesat alte probleme.

– Si daca va cheama… Kaiserslautern?!

– Ei, inteleg ca-i o gluma. „Dracii rosii“ de la 1. FC Kaiserslautern ar fi putut sa ma caute in urma cu vreo 20 de ani… Atunci au auzit de mine. Parca nici nu-mi vine sa cred ca, iata, peste citeva saptamini se implinesc 21 de ani (!) de cind noi, „Craiova Maxima“, am eliminat pe Kaiserslautern.

– „Negoro“ fiind autorul acelui celebru gol care a calificat Universitatea in semifinalele Cupei UEFA!

– Toata lumea stie, nu mai scrieti „vechituri“ d’astea. Ce facem acum? Asta-i problema noastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS