14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a impus Oltmetal

S-a impus Oltmetal

De cind AJF Dolj a inceput sa organizeze competitii de fotbal pe teren redus, fie ca ele s-au desfasurat sub forma de campionate sau de turnee memoriale, practic cam aceleasi echipe s-au luptat pentru suprematie. Si de fiecare data s-a impus Oltmetal, care si-a intarit echipa pe masura ce pretendentii la suprematie deveneau din ce in ce mai numerosi.

La fel au stat lucrurile si cu memorialul „Cristi Neamtu“, competitie care s-a incheiat la sfirsitul saptaminii trecute. Dupa aproape doua luni de jocuri, unele spectaculoase, altele de uzura, care au avut loc saptaminal in sala „Vointa“, cea mai buna trupa a fost cea de la Oltemetal, care s-a impus cu 3-2 in finala cu colega de serie, AS International.

Pe locul trei s-a clasat prima echipa a Promatului, care a cistigat duelul cu o alta „veterana“ a turneelor de sala, Tudival, scor final 5-1. In semifinale, Oltmetal invinsese Promatul, cu 6-3, iar AS International se impusese in fata Tudivalului, cu 5-4, dupa executarea de lovituri de departajare, la final scorul fiind egal, 1-1.

Celelalte rezultate

In celelalte partide din competitie s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Simbata, in ultima etapa: Inter – Oltana 8-12, Superstars – Athletic 6-14, Blue Boys – KO 7-6, Sc. Fotbal „1 Mai“ – Balkan 7-12, Sc. de Fotbal „C. Donose“ – Parma 5-15, Real – Lucky Land 10-11, Academica – Sezione Ultra 10-14, Amicii – Hentz 7-5, Promat 2 – AS International 3-9, Tudival – Promat 1 2-1, Oltmetal – Klub Passione 2-1, AJF – Nova Sport 12-11, Geospect – Stiinta Romasig 6-7.

Duminica au mai avut loc, in afara semifinalelor si finalelor, si partide de stabilire a clasamentului final al turneului, in ordinea inversa a pozitiilor ocupate. Iata rezultatele: Fotbal „1 Mai“ – Superstars 14-5, „Costica Donose“ – Real 1-11, Inter – Nova Sport 0-14, Parma – Lucy Land 10-8, Promat 2 – KO 6-10, Stiinta Romasig – Hentz 10-3, Oltana – Rollbeer 4-3, Amicii – Blue Boys 6-10, Balkan – Athletic 12-6, AJF – Academica 19-9, Klub Passione – Sezione 13-4.

Cupe si diplome pentru invingatori

La final, echipele clasate pe primele patru locuri au fost recompensate cu cite o diploma de participare, cistigatoarea primind si doua cupe, una fiind transmisibila. Totodata, au fost premiati cu cite o cupa si o diploma cel mai bun portar al turneului, Dragomir Florin (AS International), cel mai bun jucator, Ion Stancuta (Blue Boys), si cel mai tehnic jucator, Alin Balutoiu (Oltmetal).

Urmatoarea competitie de fotbal pe teren redus va debuta pe 13 martie, cind, pe terenul artificial de la „Gica Popescu“, incepe campionatul judetean, care va cuprinde doua ligii, prima cu 18 echipe, pentru cea secunda, care are deocamdata zece echipe, mai asteptindu-se inscrieri pina pe 5 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS