16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLincar a marcat pentru Akratitos

Lincar a marcat pentru Akratitos

Fostul mijlocas al echipei Steaua Bucuresti, Erik Lincar, a marcat pentru actuala sa formatie, Akratitos Atena, care a invins, cu scorul de 3-0, in deplasare, pe Paniliakos, in etapa a 21-a a campionatului Greciei. Lincar a deschis scorul in minutul 31, dupa care Iliopoulos (’65) si Christodoulou (’75) au stabilit scorul final. Aceasta este a treia victorie pentru Akratitos in campionat, echipa situindu-se pe locul al 15-lea, penultimul, cu 14 puncte. Pentru Lincar a fost al doilea gol in acest campionat.

A doua infringere pentru Ilie Dumitrescu

Tot in runda a 21-a a campionatului Greciei, Halkidona Pireu a intrecut, cu scorul de 2-0, formatia antrenata de Ilie Dumitrescu, AEK Atena. Golurile au fost marcate de Katemis (’35) si Zaharopoulos (’59). Antrenorul roman, care a fost numit la inceputul lunii pe banca tehnica a echipei AEK Atena, a pierdut ambele partide sustinute cu formatia sa, pe teren propriu cu Panionios si in deplasare cu Halkidona, si are sanse minime de a prinde un loc pe podium, care i-ar asigura accesul in editia urmatoare a Ligii Campionilor.

Rezultatele etapei a 21-a

Celelalte rezultate inregistrate in runda a 21-a a campionatului Greciei: Panathinaikos – Iraklis 3-0, Aegaleo – Proodeftiki 3-0, Panionios – Ionikos 0-2, OFI Creta – Olympiakos 0-1, Xanthi – PAOK Salonic 0-0, Aris Salonic – Kallithea 0-1.

In clasament conduce Olympiakos, cu 53 de puncte, urmata de Panathinaikos, cu 52 de puncte, PAOK, cu 44 de puncte, si Aegaleo, cu 39 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS