13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKeseru a reusit „dubla“

Keseru a reusit „dubla“

Atacantul roman Claudiu Keseru a marcat de doua ori in partida pe care echipa de amatori a gruparii FC Nantes a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata formatiei Brive.

Keseru a deschis scorul in minutul 34 si a mai inscris golul de 3-0, in minutul 64. Romanul a primit un galben in minutul 16 si a fost schimbat in minutul 73, fiind ovationat de public la iesirea de pe teren. Keseru a marcat primele sale goluri pe stadionul „Marcel Saupin“, unde evolueaza echipa de amatori FC Nantes.

Atacantul roman, care are 17 ani, evolueaza la doua dintre echipele clubului FC Nantes: la formatia de amatori si la cea de juniori sub 18 ani. Pina in prezent, Keseru a inscris zece goluri in cele cinci meciuri disputate pentru cele doua echipe.

Laudat de antrenor

Intr-o declaratie acordata cotidianului France-Ouest, antrenorul echipei de amatori a clubului din Nantes, Serge Le Dizet, a laudat calitatile de golgheter ale lui Claudiu Keseru. „El a stiut sa fie eficace. Este bine, este incurajator. Face treaba buna. Demonstreaza la aceasta echipa ceea ce a aratat la grupa sub 18 ani. Cu toate acestea trebuie sa fie atent: nu trebuie sa avanseze prea repede. Exista o distanta mare fata de prima liga“, a spus Serge Le Dizet.

La rindul sau, Claudiu Keseru s-a declarat incintat de faptul ca a debutat cu dreptul la echipa de amatori a „canarilor“. „Este extraordinar faptul ca am marcat doua goluri in primul meu meci aici. Nu puteam sa sper mai mult. Imi place sa joc la Nantes“, a spus atacantul roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS