15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergoconstructia a facut egal la Vilcea

Energoconstructia a facut egal la Vilcea

Urmatoarele doua meciuri, cu Moldocor si Arad, vor fi decisive pentru evitarea retrogradarii

Formatia craioveana de fotbal in sala, Energoconstructia, aflata in lupta pentru mentinerea in prima liga, s-a intors cu un punct important din deplasarea de la Rimnicu Vilcea. Echipa pregatita de Marian Bicu a terminat la egalitate, 5-5, confruntarea cu Fratia, intr-un meci contind pentru etapa a 18-a a Diviziei A.

Golurile formatiei din Banie au fost reusite de Gircel, Florescu, Pantelimon si Cioboiu (2), iar primul cinci al craiovenilor a aratat astfel: Guran – Cioboiu, Pantelimon, Gircel, Ghita, pe parcurs mai intrind Florescu, Mitrache, Arnautu si Muliu.

Meciul a fost unul spectaculos, cele doua echipe jucind de la egal la egal, cu toate ca vilcenii aveau o situatie mult mai buna in clasament (locul opt cu 21 de puncte). La pauza, scorul a fost egal, 2-2, pe final elevii lui Bicu resind sa revina de doua ori in joc, dupa ce fusesera condusi cu 4-3 si 5-4.

Dupa aceasta remiza, Energoconstructia isi pastreaza locul zece, cu 12 puncte, iar etapa viitoare se va deplasa la Piatra Neamt, unde va intilni „lanterna rosie“, Moldocor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS