20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportProdchim a revenit de la 0-3

Prodchim a revenit de la 0-3

Trupa lui Baraga si-a luat revansa dupa infringerea de miercuri

Intilnirea de ieri, de la Bals, dintre Prodchim si Armata, a fost mai mult decit un meci amical, prin prisma jocului prestat si a rezultatului inregistrat. Colege in seria a V-a a Diviziei C si rivale pentru locul care ar asigura prezenta in esalonul secund, cele doua echipe nu s-au menajat deloc in amicalul de ieri, jucatorii facind mare risipa de energie.

Dupa un meci disputat pe durata a doua reprize de cite 60 de minute, pe un teren acceptabil, cei care au cistigat au fost elevii lui Jean Baraga, care s-au impus cu 5-3, dupa ce la pauza scorul era favorabil „militarilor“, 3-0. Golurile Prodchimului au fost marcate de Dudan (3), Vasiu si Marin, pentru Armata punctind Turcila (2) si Boroiban.

Cele doua garnituri au aratat astfel: Prodchim: Rizan – Dumbrava, Rotaru, Sandu – Dudan, Mitrache, Goiceanu, Balan, Genovu – Florescu, Vasiu. Au mai jucat: Bistriceanu, Preda, Gligor, Maftei, Toader, Papa, Marin, Andrei, Relea.

Armata: Lulelaru – Fl. Luta, Ghita, Sodoleanu, Mateita – Dinu, Stanculescu, Patrachioiu, Radut – Boroiban, Turcila. Au mai intrat: Petrescu, Urucu, Teodosiu, Taslica, Gulin.

Echipa din Bals si-a luat revansa in fata Armatei, dupa infringerea de miercuri, 1-2. „Si noi am patit la fel miercuri. Am avut 1-0 aproape 70 de minute si am primit doua goluri in zece minute. Acum noi am fost cei care am revenit si am facut-o spectaculos. In minutul 60 era 3-0 pentru Armata si peste douazeci de minute, cind am schimbat aproaape toata echipa, aveam deja 4-3“, a spus tehnicianul Prodchimului, Jean Baraga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS