20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHasek rateaza tot sezonul

Hasek rateaza tot sezonul

Portarul ceh al echipei Detroit Red Wings, Dominik Hasek, va rata restul sezonului Campionatului nord-american de hochei pe gheata (NHL) din cauza unei accidentari in zona inghinala, a anuntat clubul sau.

Acest anunt confirma pronosticul medicului ceh al lui Hasek, Pavel Kolar, care estima, la sfirsitul lunii ianuarie, ca aceasta accidentare, care l-a constrins pe Hasek sa absenteze de pe gheata din 8 decembrie, este „o problema cronica“ din cauza careia jucatorul ceh ar putea rata intreg sezonul.

Dupa ce la sfirsitul sezonului 2001-2002 „Dominator“ Hasek hotarise sa isi agate patinele in cui, el a revenit asupra acestei decizii, intorcindu-se pe gheata, la Detroit Red Wings, pentru debutul sezonului 2003-2004.

Aceasta accidentare si problemele ivite la club in negocierile dintre proprietari si jucatori ar putea pune definitiv capat carierei lui Hasek. El a jucat in acest sezon in 14 meciuri (opt victorii, trei infringeri, doua egaluri). Pina la sfirsitul sezonului, poarta lui Detroit Red Wings va fi aparata de Curtis Joseph sau Manny Legace.

Cel mai bun sportiv ceh in 1994 si 1998, Hasek, a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Nagano in 1998 si a cistigat Cupa Stanley in NHL, cu Red Wings, in 2002.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS