9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Generalul“ nu l-a convocat pe Adrian Ilie

„Generalul“ nu l-a convocat pe Adrian Ilie

Selectionerul Iordanescu a spus ca antrenorul lui Besiktas, Mircea Lucescu, i-a cerut sa nu-l ia pe Adrian Ilie in turneul de pregatire pe care nationala Romaniei il va intreprinde in Cipru. Lucescu si-a motivat cererea prin faptul ca Adrian Ilie nu si-a desavirsit pregatirea.

„Avem incredere totala in Mircea Lucescu. Ilie nu este apt suta la suta si este important sa fie bine pregatit, pentru ca valoarea i-o cunoastem. De asemenea, am discutat si cu antrenorul Parmei, Cesare Prandelli, care a dorit ca Zicu sa ramina in Italia pentru a-l vedea la lucru si pentru a-l introduce in circuit. Tot din aceleasi motive nu i-am convocat pe Claudiu Raducanu si Codrea, care trebuie sa incerce sa obtina tricoul de titular, pentru a veni la lot cu «motoarele» in plin“, a precizat „Generalul“.

Iordanescu a mentionat ca a obtinut acceptul lui Mihai Tararache de a ramine in Cipru si pentru al doilea meci al turneului, de pe 19 februarie, acum fiind asteptata pozitia clubului Grasshoppers Zürich. „Am incercat sa facem acelasi lucru si in cazul lui Cernat, Stoican si Rat, insa cluburile lor nu au fost de acord“, a spus Iordanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS