13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGanea nu a putut impiedica infringerea „lupilor“

Ganea nu a putut impiedica infringerea „lupilor“

Primele meciuri din etapa a 25-a a campionatului englez s-au disputat marti. In aceasta runda, Wolverhampton Wanderers, echipa la care evolueaza fostul atacant al Universitatii Craiova Ionel Ganea, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 4-1, de formatia Leeds United. Desi a inscris pentru Wolverhampton, Ionel Ganea nu a putut impiedica infringerea „lupilor“, care au o defensiva foarte permeabila.

Leeds a deschis scorul in minutul 14, prin Alan Smith, iar Ionel Ganea a egalat sapte minute mai tirziu, fructificind, cu un voleu de la 20 de metri, o pasa a lui Carl Cort. Leeds a avut avantaj la pauza, Dominic Matteo inscriind in minutul 41, iar in partea a doua a partidei James Milner (’62) si Mark Viduka (’90) au stabilit scorul final: 4-1.

„Ganea a fost singura consolare a «lupilor»“

Pe site-ul oficial al clubului Wolverhampton Wanderers se noteaza ca evolutia atacantului Ionel Ganea si golul inscris de acesta reprezinta singura consolare pentru gruparea engleza in meciul pierdut in fata echipei Leeds United. „Atacantul roman Vio Ganea a fost singura consolare pentru «lupii» lui Dave Jones“, scrie sursa citata.

In meciul cu Leeds, Ionel Ganea si-a trecut in cont cel de-al doilea gol in campionat (sase partide disputate). De asemenea, „Ganezul“ a mai jucat trei meciuri in Cupa Angliei, inscriind un gol.

Alte rezultate din etapa a 25-a

Tot marti, in cadrul etapei a 25-a din Premier League, lidera clasamentului, Arsenal Londra, a invins, cu scorul de 2-0, pe Southampton, gratie golurilor marcate de atacantul francez Thierry Henry (’31, ’90). Cu cele doua reusite, Henry a atins „cota“ de 101 goluri marcate in Premier League.

Intr-un alt meci disputat marti, Leicester City si Bolton Wanderers au terminat la egalitate, 1-1. Les Ferdinand a marcat pentru gazde in minutul 16, oaspetii egalind in minutul 33 cu ajutorul goal-keeper-ului advers Ian Walker, care a inscris in propria poarta.

Partidele Birmingham City – Everton, Fulham – Aston Villa, Blackburn Rovers – Newcastle United, Charlton Athletic – Tottenham Hotspur, Liverpool – Manchester City, Manchester United – Middlesbrough si Portsmouth – Chelsea Londra s-au disputat aseara. In clasament, pe primul loc se afla Arsenal, cu 61 de puncte (25 de jocuri), urmata de Manchester United – 56 p (24 j), Chelsea Londra – 52 p (24 j) si Newcastle United – 37 p (24 j). Din pacate, echipa lui Ionel Ganea, Wolverhampton Wanderers, ocupa pozitia a 20-a (ultima) in ierarhia campionatului englez, cu 20 de puncte acumulate in 25 de jocuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS