9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu si Sandoi au fost egali

Ungureanu si Sandoi au fost egali

Prima partida de verificare a FC Craiova dupa stagiul montan de la Govora s-a incheiat ieri nedecisa, scor 1-1 (0-1), cu colega de serie Pandurii Tirgu Jiu. Ambele formatii au marcat din lovituri de la 11 metri, prin A. Popescu (’18) pentru Pandurii si Scarlat (’49) pentru craioveni. Jocul care a avut loc pe stadionul „Tineretului“ a avut doua reprize diametral opuse, prima dominind oaspetii, iar in cea de-a doua, elevii lui Nae Ungureanu si Eugen Neagoe. In partea secunda, antrenorul gorjenilor, Emil Sandoi, a avut citeva iesiri mai neortodoxe la elevii sai, dar si la arbitrul intilnirii. Pentru ambii tehnicieni, jocul a avut drept scop experimentele. Spre exemplu, Ungureanu l-a folosit in prima repriza pe Mitrita ca libero, unde nu s-a descurcat deloc, iar in repriza a doua a evoluat pe banda stinga, pozitie unde s-a consacrat si unde a dat randamentul scontat. Un alt experiment a fost cel cu Scarlat, care a inceput virf linga Cristescu si a terminat mijlocas central. Nici Silvian Cristescu nu a fost in apele sale in postura de atacant, dar a obtinut penaltiul din care s-a egalat. La FC Craiova a evoluat si proaspata achizitie Dorel Stoica de la Dierna Orsova, care a avut o comportare apreciata de toata lumea. De partea cealalta, Sandoi a utilizat in prima repriza o formula pe care a schimbat-o in totalitate la pauza. Pentru aproape o jumatate de ora, la Pandurii au evoluat si doi brazilieni ajunsi la echipa in dimineata partidei. Prestatia celor doi a fost insa destul de neconvingatoare. Au evoluat formatiile:

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Mitrita, Vodita, – Totoroata, Saceanu, Dina, Velcovici, Curteanu – Cristescu, Scarlat. Au mai jucat: Negret, Cretu, Frimu, Stefanescu, Baia, Cretu, Corneanu, Stoica, D. Mihai, Frimu. Director tehnic: Nae Ungureanu.

Pandurii Tirgu Jiu: Lung – Radoi, Nicola, Trofin – Buca, Bertea, Arcanu, I. Stefan, Ursu – Lepadat, A. Popescu. Au mai jucat: Balaet, Hirsu, Mauta, C. Popescu, Negrila, Gaman, Popete, Nica, Cristea, Vintilescu, Cojan, Cornea. Antrenor: Emil Sandoi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS