20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint fericit ca Marius a revenit si a marcat“

„Sint fericit ca Marius a revenit si a marcat“

Marius Niculae a inscris la sfirsitul saptaminii trecute, in meciul Nacional Madeira – Sporting Lisabona, scor 3-3, al doilea gol al oaspetilor. „Sageata“ nu mai marcase de 367 de zile, iar calvarul prin care a trecut pare sa se fi sfirsit pe acelasi stadion pe care a inceput.

Antrenorul Ladislau Bölöni, cel care l-a adus la Sporting pe Marius Niculae, reusind sa cistige impreuna campionatul Portugaliei, a spus ca este incintat de revenirea pe gazon a atacantului roman. „Sint fericit ca Marius a revenit si a marcat. Va fi cu siguranta arma secreta pentru retur. Nu va marca mereu, insa revenirea sa este importanta. Ii doresc sa aiba evolutii foarte bune, mai ales ca a pierdut mult timp cu accidentarile“, a spus Bölöni, care pregateste in prezent formatia franceza Rennes.

Cunoscator al fotbalului din Portugalia, Ladislau Bölöni a spus ca, desi FC Porto are un avantaj de sapte puncte in fata principalei contracandidate la titlu, Sporting Lisabona, acest lucru nu inseamna ca se poate considera deja cistigatoarea campionatului. „FC Porto dispune de un avantaj considerabil, insa mai sint 13 meciuri de jucat. Faptul ca joaca in Liga Campionilor poate sa ii creeze dificultati in campionat“, a mentionat tehnicianul roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS