9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata - Prodchim, Oltul Slatina - Electro

Armata – Prodchim, Oltul Slatina – Electro

Formatiile craiovene care sint angrenate in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii isi continua seria jocurilor de verificare, avind programate si in aceasta saptamina meciuri amicale.

Gruparea din Valea Fetii, Armata, va juca astazi, de la ora 11.00, pe terenul de la Facai, impotriva vecinei de clasament, Prodchim Bals, urmind ca vineri cele doua echipe sa se intilneasca din nou, dar la Bals.

De partea cealalta, Electro (fara jucatorii din lotul B al Universitatii) se va deplasa astazi la Slatina, pentru a da piept, de la ora 11.00, cu liderul seriei C5, Oltul, slatinenii trebuind sa le intoarca vizita craiovenilor, simbata, cind este programat „returul“, in Valea Rosie.

In fine, ultima divizionara C din Banie, Stiinta CFR, aflata pina pe 18 februarie intr-un stagiu de pregatire la Calimanesti, a sustinut deja doua amicale, luni cu Minerul Rovinari, scor 0-0, si ieri cu Rarora Vilcea, 2-3 (goluri Florea si Patrana), iar astazi mai are in program un joc, cu formatia din C4, Electrosid Titu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS