13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIanis Zicu nu si-a facut debutul

Ianis Zicu nu si-a facut debutul

AC Parma a suferit duminica, in etapa a 20-a din „Il Calcio“, o infringere umilitoare, chiar pe teren propriu, in fata echipei Lazio Roma. Desi au un sponsor nou, „Cariparma“, emilianii nu se regasesc, iar lazialii au profitat din plin. Romanii s-au impus categoric, cu scorul de 3-0, prin reusitele lui Lopez, in minutele 40 si 57, si Corradi, in minutul 65. Achizitionat recent de gruparea parmegiana, Ianis Zicu nu a fost folosit nici un minut de tehnicianul Cesare Prandeli, ex-dinamovistul aminindu-si si de aceasta data debutul in campionatul italian.

Nici Paul Codrea nu a evoluat in partida pe care echipa sa, Perugia, a sustinut-o pe „San Siro“, cu liderul AC Milan. „Rossonerri“ s-au impus cu 2-1, prin golurile reusite de Rui Costa, in minutul 71, si Pirlo, in minutul 76, din penalti, pentru Perugia marcind Fresi, in minutul 80, tot din lovitura de pedeapsa.

Alte rezultate din Serie A: Chievo – Lecce 2-3; Udinese – Bologna 1-3; Empoli – Siena 1-0; Modena – Ancona 2-1; Reggina – Brescia 0-0; Sampdoria – Inter Milano 2-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS