17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„De la Universitatea nu m-a contactat nimeni“

„De la Universitatea nu m-a contactat nimeni“

Patronul clubului chinez de prima liga Yunan Hongta – formatie la care au evoluat in 2003 Victor Naicu si Constantin Schumacher – a vindut locul din „Jia A League“ altei echipe din China, o trupa care a retrogradat anul trecut. Astfel, Victor Naicu, care urma sa negocieze un posibil contract pe 2004 cu Yunan Hongta, si-a reluat pregatirile de iarna cu FC National. Victor Naicu a spus: „S-a complicat situatia in China, motiv pentru care eu am efectuat in aceasta perioada antrenamente cu FC National (in Cipru si acum in Bucuresti). N-am semnat nimic cu cei din Cotroceni, doar ma pregatesc. Ca sa fiu sincer, as vrea sa revin in campionatul Chinei, unde am avut un contract foarte bun. Am un impresar in China si astept zilele acestea un raspuns clar in ceea ce priveste posibilitatea unui nou angajament in campionatul Chinei. Cu putina sansa, cred ca voi reveni in «Jia A League».

Daca nu, ramin probabil in Romania. Prima mea dorinta ar fi sa joc la Universitatea, dar nu m-a contactat nimeni. Ramine de vazut… Dar daca Universitatea nu ma doreste, voi accepta alta oferta. Acum am doar de la FC National“.

Despre Augustin Calin, Victor Naicu a punctat: „M-a sunat saptamina trecuta, era si el putin dezorientat. Avea contract si pe 2004, dar si la echipa lui au aparut unele probleme. Calin a fost citeva zile la o echipa de liga a doua, dar acum se afla iarasi la formatia cu care, repet, are contract si pe 2004. Nu stiu alte amanunte mai clare, nici Gusti nu m-a lamurit prea bine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS