23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea - presedinte, Zofei - vicepresedinte

Badea – presedinte, Zofei – vicepresedinte

Oficialii Universitatii Craiova lucreaza, in taina, la un plan de schimbare a conducerii administrative. Noua formula organizatorica, despre care se spune ca va intra in vigoare cel mai probabil la sfirsitul acestui retur, va fi alcatuita din Pavel Badea – presedinte executiv al clubului, Fane Zofei – vicepresedinte, iar Mititelu ar urma sa fie numit presedinte al Consiliului de Administratie.

Toate aceste schimbari administrative ar surveni abia la vara pentru ca la sfirsitul lunii aprilie, cind vor avea loc alegerile generale la SIF Oltenia, unde Dinel zice ca detine aproape 15 la suta din actiuni, Staicu viseaza ca se va inscauna in fruntea societatii si nu va mai avea timp de fotbal. Ramine insa de vazut daca visul lui Staicu se va indeplini, existind si posibilitatea ca Badea sa revina pe teren sau, daca italianul Nicolo Napoli da chix, chiar pe banca, in calitate de antrenor.

Contactat telefonic ieri, actualul presedinte al craiovenilor a continuat sa mentina misterul si a spus: „Nu avem de unde sa stim ce se va intimpla peste citeva luni. Noi avem nevoie de Badea in orice functie, dar speram sa mai si joace citeva meciuri in retur. La obiectivul pe care ni l-am propus, locul trei, Badea ne poate ajuta foarte mult“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS